U bent hier

Concert

Babel Live 2008

vrijdag 25.01.08
Zaal: 
Cirque Royal,
Genre: 
classical, instrumental, alternative, singer-songwriter, pop, indie, world, rock, electro, jazz
Timing: 
  • 20:00
Organisatie: 
Botanique + Ensemble Musiques Nouvelles + Musiq 3 + Dexia
Over dit concert: 

Deze opzet zal voor een volledig nieuwe concertervaring zorgen voor de bezoeker. De diversiteit aan muziek klassiek repertoire, hedendaags, singer-songwriting, electronisch, minimaal en ethnisch) zorgen voor een prachtig experiment waarin het samenspel tot nieuwe werelden komt. Babel live, dat is de ontmoeting tussen muzikanten en verschillende genres die we nooit eerder samen zagen in een concert. Het fundamentele samenbrengen van muziek.

Musiques Nouvelles (c) André Delvigne - Botanique

De leefwereld van Jean-Paul Dessy vindt zijn ontstaan deels door een klassiek traject (cellist en dirigent), maar ook bewandelde hij de dwarsweg van elektro en rock.

An Pierlé (c) Kaat Pype - Botanique

Na een opmerkelijke tournée die zich uitsluitend in kerken afspeelde, en een Magritte voor de soundtrack van “Tout Nouveau Testament” van Jaco Van Dormael, zetelt An Pierlé zich opnieuw achter haar orgel voor een nieuw project, genaamd “

Dhruba Ghosh wordt in India beschouwd als een van de grootmeesters van de sarangi. Als telg van meerdere generaties grote muzikanten draagt hij een eeuwenoude muzikale traditie mee, waarvan Bombay de bakermat is.

Koop tickets

Bota’Carte : 10€
Voorverkoop : 13€
Verkoop : 16€

Share