U bent hier

Les Nuits

The Dø - Mew - Saint Saviour

vrijdag 15.05.15
Zaal: 
Chapiteau, Staand
Artiesten: 
The Dø, Mew, Saint Saviour
Genre: 
pop, folk, indie
Timing: 
  • 19:00 doors
Organisatie: 
Botanique
Over dit concert: 

 

The Dø annuleert, omwille van gezondheidsreden hun concert en wordt vervangen door Chapelier Fou, Isaac Delusion et Beautiful Badness die Mew vervoegen in de Chapiteau. Saint Saviour heeft eveneens geannuleerd. Vanzelfsprekend blijft jullie ticket geldig, ter compensatie krijg je er bovendien één gratis op toe. Dit ticket kan je - op vertoon van je aangekocht ticket - afhalen aan het onthaal. Hieronder vind je de juiste timings:

Chapelier Fou               22h30 – 23h40
Mew                             21h20 – 22h10
Isaac Delusion              20h20 – 21h00
Beautiful Badness         19h30 – 20h00

Je kan ook kiezen voor een terugbetaling (deadline: 31/5/15) van je ticket door je bankgegevens via mail door te sturen naar tickets@botanique.be.

The Dø (c) ALICE MOITIE

Dit Frans-Fins duo werd in 2005 gevormd als gevolg van een samenwerking voor de soundtrack van “L’empire des Loups”. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk! Elke albums werden geboren en een hele reeks concerten en festivals volgden.

De Scandinavische landen staan bekend om hun ambitieuze maar steeds "radio-friendly" pop-rockartiesten. Mew past al meer dan 10 jaar perfect in dat plaatje en beheerst deze kunst met glans en een indrukwekkend gemak.

Photo Saint Saviour (c) Phil Sharp

Het is een kristalheldere en fragiele stem die de donkere en hoopvolle teksten van Britse zangeres Rebecca Jones begeleidt.

The Dø - Despair, Hangover & Ecstasy

Mew - Water Slides

Saint Saviour - Bang

Koop tickets

Bota’Carte: 17€
Voorverkoop: 20€
Verkoop: 23€
(Kosten inbegrepen)

Geannuleerd

Share

Partners