U bent hier

Installation

Pass Ars Musica

zaterdag 09.05.15
Zaal: 
Toutes salles, Staand/Zittend
Genre: 
electro, orgue, jazz, balkan, world music, arabic, mediterranean, rock, chanson française, contemporain
De voorprogramma's beginnen meestal om 20:00. Het definitieve tijdschema wordt hier aangekondigd om 14:00 op de dag van het concert.
Organisatie: 
Botanique
Over dit concert: 

Met dank aan Ars Musica, bieden we aan het publiek van Ars Musica een verkenningspass voor 4 concerten aan tegen een speciaal tarief van € 40 (normaal tarif 75 €). Meedoen is heel simpel: koop vanaf heden een pass op deze pagina (links), geef de promocode in die u via Ars Musica meekreeg en druk op GO. Selecteer vervolgens je tickets en het is al voor mekaar !  

Meer informatie over de 4 concerten:

Hedendaagse componist Walter Hus was in de jaren 80 mede-oprichter (en pianist) van de avant-garde groep Maximalist, daarna richt hij zich meer op de creatie klassiekere werken voor opera, dans, theater en film.

Aka Moon dankt zijn unieke plaats in het muzieklandschap aan de manier waarop het trio zijn artistieke visie - los van trends - weet te koppelen aan muzikaal vakmanschap.

Nicolas Michaux: 30 jaar oud. Brussel. Heeft al meerdere levens geleid. Is vertrokken, heeft rondgereisd, is teruggekeerd. Schrijft liefdevolle en politieke nummers in zijn slaapkamers en op treinen.

Koop tickets

BOTA’CARTE: 30€
VOORVERKOOP: 40€

(KOSTEN INBEGREPEN)

Share