U bent hier

Concert

An Pierlé "Slumberland"

zondag 19.03.17
In het kader van Kidzik Festival, met Pierre De Lune!
Zaal: 
Orangerie, Zitplaatsen
Artiesten: 
An Pierlé
Genre: 
singer-songwriter, pop, indie
Timing: 
  • 14:30 doors
  • 15:00 AN PIERLE "SLUMBERLAND"
Organisatie: 
Botanique + Kidzik Festival + Pierre De Lune
Over dit concert: 

Enkel het concert van 15 uur zal plaatshebben, dat van 17 uur is geannuleerd.

Wat is dat donkere niemandsland dat ‘slaap’ heet? Hoe weet je echt helemaal zeker dat de ‘droomwereld’ niet de échte aarde is? Of dat we niet gewoon dromen dat we wakker worden? Sowieso komt alles wat je overdag ziet terug in je droom, maar dan binnenstebuiten!

Slumberland is een adembenemende filmisch-muzikale tocht naar de wereld van de nacht. Het moment dat alles kantelt en de droom het wint van de realiteit. Het zijn de kinderen zelf die je met hun verbazingwekkende fantasie meenemen naar een fascinerende wereld. Ze vertellen over hoe ze slapen, wat er gebeurt in hun dromen en waarom het nacht wordt. De live gebrachte songs van An Pierlé en Fulco Ottervanger en de filmbeelden van Nathalie Teirlinck verbeelden en verklanken een reeks wonderbaarlijke figuren die elkaar in een nachtelijke wereld ontmoeten.

Het maanmeisje dat op de aarde landt, het zandmannetje dat zijn zandgrot verlaat, de slaapprofessional die de slaap tot wetenschap maakt, de vleermuisjongen die liefst ondersteboven slaapt… Stuk voor stuk magische, ontroerende en grappige figuren die balanceren op de koord die slap gespannen staat tussen wat echt is en wat niet en nog lang in je geheugen blijven verder leven.

Deze voorstelling van Zonzo Compagnie werd overladen met recensiesterren en in Knack “één groot hoogtepunt” genoemd. Twee straffe muzikanten op de scène laten je hopen dat je na de voorstelling hun cd kan vinden en nog lang kan nagenieten van hun prachtige songs.

An Pierlé (c) Kaat Pype - Botanique

Na een opmerkelijke tournée die zich uitsluitend in kerken afspeelde, en een Magritte voor de soundtrack van “Tout Nouveau Testament” van Jaco Van Dormael, zetelt An Pierlé zich opnieuw achter haar orgel voor een nieuw project, genaamd “

An Pierlé, Fulco Ottervanger & Nathalie Teirlinck / Zonzo Compagnie Slumberland

Slumberland (c) Wouter Van Looy - Botanique

Koop tickets

Bota’Carte: 7€
Voorverkoop: 10€
Verkoop: 13€
(Kosten inbegrepen)

CONCERT 15:00 : 

CONCERT 17:00 IS GEANNULEERD !!!  

Share