U bent hier

Concert

ProPulse : Crazy Lady Madrid - Kupid Kids - V.O. - Applause - Noa Moon + DJ's

vrijdag 03.02.12
Zaal: 
Toutes salles, Staand
Genre: 
pop, electro, indie, rock, blues, folk, acoustic
Timing: 
  • 20:00
Organisatie: 
Fédération Wallonie-Bruxelles + Botanique + Court-Circuit
Over dit concert: 

ProPulse is het nieuwe festival dat Boutik Rock vervangt. Van 1 tot 4 februari neemt het centrum “le Botanique” het beste van de muziek Made in Belgium op met meer dan 30 concerten,  waaronder Kiss & Drive, Fastlane Candies, Gaëtan Streel, Pale Grey, Noa Moon, Veence Hanao, Dynamic, Uman, Compuphonic, en veel andere. ProPulse focust ook op welbepaalde muzieksoorten, met een avond hard rock, een dag  rap/hip-hop en een avond elektro ter afsluiting van het festival. ProPulse, het festival dat u zal bekoren!


20.00 - 20.35 : Noa Moon (RO)

20.50 - 21.25 : Applause (OR)

21.40 - 22.15 : V.O. (RO)

22.30 - 23.05 : Kupid Kids (OR)

23.20 - 23.55 : Crazy Lady Madrid (RO)

23.55 - 01.00 : Dj's

+ infos : www.propulsefestival.be


 

Applause © Kmeron 2014

Applause is het resultaat van de ontmoeting tussen de Parijse singer-songwriter Nicolas Ly en het Brusselse kwartet bestaande uit gitarist Manuel Roland, drummer Jérémy Mosseray, bassist Manu Loriaux en toetsenist David Picard.

V.O. is het intieme en erg persoonlijke project van Boris Gronemberger (Raymondo, Francoiz Breut, Venus…). Boris, het brein, laat zich deze keer omringen door heel wat Brusselse muzikanten om tot een tijdloos werk te komen.

 

De Belgische groep Kupid Kids brengt , na een succesvolle EP, een nieuw album uit in maart. 

Noa Moon - Botanique

Na 2 jaar stilte is Noa Moon er terug met « Sparks », de eerste single van haar nieuwe album dat verwacht wordt in de lente van dit jaar. Het wordt een introspectief album dat het evenwicht zoekt tussen de lichten en de schaduwen van het leven.