U bent hier

Les Nuits

Robbing Millions - Soak - Recorders (acoustic) - Pomrad - Eaves - Tops - Mochélan Zoku - Walter Hus

zaterdag 16.05.15
Zaal: 
Grand Salon De Concert!, Orangerie, Rotonde, Staand
Genre: 
rock, psyche, pop, singer-songwriter, indie pop, synth pop, electro, hip hop, folk, grunge, orgue
Timing: 
  • 19:30 doors
  • MOCHÉLAN ZOKU 20h00-20h40 // ORANGERIE
  • EAVES 20h45-21h25 // GRAND SALON
  • TOPS 20h45-21h25 // ROTONDE
  • POMRAD 21h30-22h10 // ORANGERIE
  • SOAK 22h15-23h05 // GRAND SALON
  • RECORDERS 22h15-23h05 // ROTONDE
  • ROBBING MILLIONS 23h10-23h55 // ORANGERIE
  • WALTER HUS 00h00-00h45 // GRAND SALON
Organisatie: 
Botanique
Over dit concert: 

Deze zaterdag 16.05... WE LOVE LAS VEGAS !!

We zijn net geïnformeerd dat we aanstaande zaterdag Theophilus London niet mogen verwelkomen in de Orangerie tijdens Les Nuits Botanique. Hij heeft besloten zijn Europese tournée te onderbreken. Hij heeft onverwacht de kans gekregen om te gast te zijn in een TV-show in Las Vegas met de enige echte Kanye West!  

Wie Vegas zegt, zegt gokken. Botanique zal dan ook de kaarten herverdelen met een verhoogde inzet. Voor het luttele bedrag van 14 euro bieden we jullie 1 ticket aan voor maar liefst 8 groepen!

Dit ticket geeft je toegang tot de concerten van Mochélan en Pomrad in de Orangerie, Tops en Recorders in de Rotonde en Soak en Eaves in de Grand Salon. De avond in de Orangerie zal worden aangevuld met concerten van Robbing Millions en Walter Hus die op Decap-orgels house- en technoklassiekers herwerkt. De gedetailleerde planning van de avond kan je hieronder vinden.

En dit allemaal dankzij Kanye West….

WE LOVE VEGAS ! And you ?

Afspraak aan één van de 3 zalen (Rotonde, Orangerie, Grand Salon) om je ticket te laten laten scannen in ruil voor een polsbandje dat toegang geeft tot deze drie zalen. 

 

Robbing Millions - Botanique

Dit Brusselse vijftal surft op de terugkerende golf van psychedelische muziek die al jarenlang indieblogs overstroomt, en voegen er jazz, rock, pop, en een flinke dosis humor aan toe.

SOAK - Botanique

Bridie Monds-Watson, beter bekend als SOAK, is een Ierse singer-songwriter uit Perry.

Het debuutalbum van Recorders verschijnt op 15 september en is bovendien de eerste Belgische release op Caroline Records.

Photo Pomrad (c) Switn

Pomrad is het alter ego van de Antwerpse producer Adriaan van de Velde die kleurrijke en harmonieuze muziek creëert. Hij combineert invloeden uit 80s funk en 90s rap met elementen uit house, dub en trap.

Joseph Lyons, aka Eaves, is één van die songwriters waarbij het schrijven in het bloed zit! Hij ontwikkelde een eigen stijl met zijn composities die verre landschappen dichtbij lijken te brengen. Een oproep om te ontsnappen, om te reizen!

Photo Tops (c) Kendall Stephenson

Het is bijzonder moeilijk om TOPS niet te weten waarderen. Dit half-om-half jongens-/meisjeskwartet klinkt als een droom met allerlei vreemde, poppy melodieën waaruit je maar niet wil ontwaken.

Photo Mochélan (c) Massimo Maieroni

In 2014 speelde hij zich nog in de kijker aan de zijde van Rémon Jr met het prachtige «Nés poumon noir» (geleid door regisseur Jean-Michel Van den Eeyden en goed onthaald tijdens het laatste Festival d'Avignon).

Hedendaagse componist Walter Hus was in de jaren 80 mede-oprichter (en pianist) van de avant-garde groep Maximalist, daarna richt hij zich meer op de creatie klassiekere werken voor opera, dans, theater en film.

Koop tickets

Bota’Carte: 11€
Voorverkoop/Verkoop: 14€
(Kosten inbegrepen)

Share