U bent hier

Het verhaal van Jonathan Jeremiah is een onophoudelijke verovering van de muziek. Het is allemaal begonnen tijdens zijn reis naar de VS, in navolging van de "American Dream". Op weg van New York naar Los Angeles, begon hij met nummers te schrijven tussen een bushalte en een hamburgertent. Enigszins teleurgesteld over zijn ervaringen, keert hij uiteindelijk naar huis om daar zijn eerste album aan te vangen. 

Ambitieus als hij is, beslist hij om enkele jaren de nachtshift te draaien en op die manier geld te verzamelen om de beste muzikanten te strikken voor de opnames van zijn studio-album. 

7 jaar later is zijn juweeltje eindelijk af, en bevat samenwerkingen met Questlove (dirigent van The Roots), The JB's (de legendarische James Brown band) en zelfs Bernard Butler! 

Meer concreet bevindt zijn muziek zich het genre van rock, met allures van folk en soul, met dat type van catchy nummers die in je hoofd blijven hangen! 

De jonge Londenaar is momenteel volop bezig met het schrijven van zijn derde album, dat hij ons op 12 mei voor komt stellen in de Chapiteau van Les Nuits! 

Jonathan Jeremiah - Oh Desire (Official Album Teaser)

Jonathan Jeremiah - Wild Fire (Official Music Video)

Jonathan Jeremiah - Happiness

Jonathan Jeremiah - Botanique

More info

Label: 
PIAS
Laatste album: 
Good Day (31.08.18)
Last single: 
Good Day