U bent hier

Thomas Parent a.k.a. DJ Pone is sinds 20 jaar een van de meest iconische dj’s van een alternatieve, authentieke en gerespecteerde scene. Hij komt uit het hiphopmilieu waar hij optrad als dj – geëerd vanaf 1996 en sindsdien bij de winnaars van DMC en ITF – met Svinkels, Triptik, Scred Connexion en meer recent de Casseurs Flowters.Tegelijkertijd investeerde DJ Pone zijn tijd in de electroscene. Als stichtend lid van de groep Birdy Nam Nam droeg hij bij aan de release van 3 studioalbums – waaronder het album Manual For Successful Rioting, bekroond met een ‘Victoires de la Musique’ in 2010 – en bevestigde hij ook zijn kracht bij een steeds loyaler publiek tijdens zijn vele concerten.

Vervolgens begon DJ Pone aan een solocarrière met zijn eerste EP Erratic Impulse onder het legendarische label Ed Banger, en bleef hij samenwerken met verschillende artiesten. Onder andere SARH, een samenwerking met de leider van de groep Stuck In The Sound, bracht hun eerste werk uit in 2014. 

2016 betekent de grote terugkeer van DJ Pone met een eerste studioalbum “Radiant” dat in de herfst verschijnt en dat een ongelooflijke verzameling vormt van allerlei invloeden en ervaringen die de dj opdeed tijdens zijn 20-jarige carrière.Op het podium vinden we Pierre Belleville (drums) en Manu Trouvé (toetsen) terug, die samen met DJ Pone voor een geweldige live performance zorgen. 

@LaChillzone X Pone #RADIANT

DJ Pone - Exclusive Set feat Casseurs Flowters

DJ PONE feat DIDAÏ - DIPODAINE (THE GRIFTERS x COKNEY)