U bent hier

2006: Yelle gooit het nummer "Je veux te voir" op Myspace. Met bijzonder expliciete teksten en een dansbare beat wordt het meteen het anthem van een kleurrijke en onbevangen generatie. 

2011: Yelle is niet meer wat ze eerst was. Na de Myspace-hype treedt Tepr toe (een bevriende componist van elektronische muziek), en uit deze samenwerking ontspruit het debuutalbum "Pop-Up" (2007), een ludieke plaat met half-gezongen, half-gesproken teksten en catchy electro-deuntjes. 

Vandaag de dag is Yelle een vlot trio dat op rolletjes loopt. In plaats van verder te bouwen op hun voormalige hits, verkennen ze telkens weer nieuwe horizonten. 

Yelle behoudt een grote artistieke vrijheid, en is hierdoor in staat het verschil te maken tussen Michael Youn en Kitsuné. In 2011 verschijnt dan ook "Safari Disco Club", een plaat waarbij de band alle touwtjes in handen hield.

2014: Er is een grote kans dat popliefhebbers, kinderen en dertigers, jongens en meisjes zich opnieuw zullen verenigen onder de glimmende discobal van het nieuwe album "Complètement Fou" dat dit najaar is utgekomen!

Yelle - Complètement fou (Official Video)

YELLE - OMG!!! (Official Video)

YELLE - Ce Jeu