Bota'Carte

De voordelen van onze Bota'Carte:

- De kaart kost slechts €13 

- Ze is geldig vanaf de aankoopdag

- Je profiteert van een korting van €3 op de voorverkoopprijs van al onze optredens, en van een korting van €6 euro op de volle prijs* van tickets die op de dag van het concert worden verkocht aan onze ticketbalie

* Zelfs 7€ op alle Les Nuits concerten eenmaal het Early Bird Ticket niet meer aangeboden wordt, dat is 1 maand na de start van de verkoop!

- Je krijgt een maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve wedstrijden en aanbiedingen

- Je krijgt de kans om tickets te kopen voor 'wanted' optredens voor ze in algemene verkoop gaan (exclusieve presale, in samenspraak met band)

- Je krijgt een gratis ticket voor één van onze tentoonstellingen naar keuze en een korting van €2 op alle tentoonstellingen

image Bota'Carte

Je kan je Bota'Carte hier bestellen

Dit kan ook per telefoon (02/218.37.32) of aan ons onthaal.

Klik hier voor meer details.

BOTANIQUE meets BLOOM meets BOTA'CARTE:

- Een korting van 10% korting in het bar/restaurant SmoodS in hotel BLOOM!, gelegen naast de Botanique. En dit het hele jaar door op vertoon van je Bota'Carte.

- Voor al je concertweekends in Brussel: het hele jaar door 10% korting op de Best Available Rate voor een kamer in hotel BLOOM! in het weekend (niet cumuleerbaar met andere promoties). Bovendien krijg je een fijn extraatje (bv. een gratis drankje in SmoodS) Hoe? Via link en paswoord dat je tijdig wordt meegedeeld.