Pedagogische activiteiten

In de kantlijn van de tentoonstelling Stephan Vanfleteren “MMXIV-Les diables/De duivels” biedt de Botanique de volgende activiteiten aan:

 

RONDLEIDING

Duur: 1u – maximum20 deelnemers Taal: Fr/Nl

Volg onze gidsen en ontdek via de lens van Stephan Vanfleteren de portretten van de 26 spelers van onze nationale voetbalploeg. Dompel je onder in de intimiteit van deze nieuwe helden, ver van de razernij van de stadia en het geschreeuw van de massa.

 

Tarieven: Forfait jongerengroep (-26 jaar): 55€ + toegang tot de tentoonstelling

                 Forfait volwassenengroep: 65€ + toegang tot de tentoonstelling

 

INTERACTIEVE WANDELING

Duur: 1u30 – maximum15 deelnemers Taal: Fr. – Vanaf 6 jaar

Ontdek de geheimen en de wereld van de fotograaf! Van de opname tot de invloed van het licht en de camera-instelling: het portret volgens Stephan Vanfleteren zal voor jou geen geheimen meer kennen. Kom ook onze nationale voetballers ontdekken, echte gladiatoren van deze moderne tijden, die het zand van de arena’s van het oude Rome inruilden voor het gras van de voetbalstadia. Beeld, spel en animatie vervolledigen de pedagogische waaier en bieden een ludieke, dynamische en interactieve benadering.

 

Tarief: 7€ /kind (toegang tot de tentoonstelling inbegrepen).

Onze activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd en de voorkennis van de deelnemers.

 

VOOR HET GEZIN

Het pedagogisch boekje is beschikbaar aan de ingang van het museum

Volg met het hele gezin ons voetballertje met behulp van een ludiek boekje dat gratis beschikbaar is aan de ingang van het museum. Onze kleine deugniet heeft talloze spelletjes, quizzen en tekeningen voor u bedacht waarmee u de portretten kunt ontdekken van de spelers van onze nationale ploeg zoals u ze nog nooit heeft gezien!

 

Inlichtingen en verplichte reservering, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, op 02/226.12.18 of via mail op expos@botanique.be

Openingsuren van het Museum: van woensdag tot zondag van 12u tot 20u (gesloten op maandag en dinsdag).

Groepen kunnen tijdens de week een activiteit reserveren buiten de openingsdagen en –uren van het Museum.