Projecten

Bota Kids - Botanique

“Bota Kids”: een originele culturele tour voor het jonge publiek.

De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

Europavox Project - Botanique
Op basis van een historische relatie zijn 7 partners uit 7 verschillende landen samengekomen om het EUROPAVOX PROJECT te realiseren. 
Het doel is het creëren van samenwerkingsverbanden binnen Europa te vergemakkelijken én het jonge Europese publiek een unieke internationale en interactieve muzikale live-ervaring te bezorgen.
 
EUROPAVOX Brussels powered by Botanique.

Een verzameling aan te ontdekken parels naast gevestigde waarden, de hele herfst lang in ‘s lands leukste concertzalen.

Autumn Falls, het festival georganiseerd door boekingskantoor Toutpartout, is klaar voor een nieuwe editie, met een heleboel artiesten verspreid over heel België.

Een unieke locatie, een programmatie met een dijk van een reputatie! ‘Les Nuits’ is naar goede gewoonte de echte opener van een druk festivalseizoen! Een festival waarbij ontdekking en versterking van muzikale carrières een topprioriteit is. De eclectische programmatie die uiterst open staat voor nieuwe trends mét kwaliteit!